ΤΡΑΪΑΝΟΥ Β. ΑΘΗΝΑ DR. - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: Πατρ. Ιωακείμ 2, 1ος όροφος - πλατεία Αγ. Σοφίας, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2315310942

Γεωγραφικό πλάτος: 40.632747650146484000

Γεωγραφικό μήκος: 22.947771072387695000

ΤΡΑΪΑΝΟΥ Β. ΑΘΗΝΑ DR. - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΤΡΑΪΑΝΟΥ Β. ΑΘΗΝΑ DR. - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Η Dr. Αθηνά Β. Τραϊανού είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει λάβει την ειδικότητά της από τις δύο πανεπιστημιακές κλινικές του ΑΠΘ. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ευρώπη και Αμερική που αφορούν τόσο την κλινική δερματολογία όσο και την αισθητική. Έχει ολοκληρώσει τη διατριβή της πάνω στα κονδυλώματα και στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ενώ εργασίες της είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Έχει επίσης συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες και ερευνητικά πρωτόκολλα για νέα φάρμακα τόσο στην Α’ όσο και στην Γ’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του ΑΠΘ.
Είναι μέλος των επιστημονικών εταιριών ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική εταιρία), ΕΛΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Δερματοσκόπησης), EADV (European Academy of Dermatology and Venereology), AAD (American Academy of Dermatology), AAAM (American Academy of Aesthetic Medicine).
Εξειδικεύεται στον τομέα της κλινικής δερματολογίας παίδων και εγκύων και είναι διαπιστευμένη στην αισθητική δερματολογία (Λονδίνο).
Η Dr. Αθηνά Β. Τραϊανού διατηρεί επίσης ιδιωτικό ιατρείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Θέρμη, επί της οδού Πανοράματος 10, όπου δέχεται κατόπιν ραντεβού.
Επιπλέον Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή τις πρωϊνές ώρες λειτουργεί το δερματολογικό ιατρείο του ΓΕΝΕΣΙΣ (Τέρμα 17ης Νοεμβρίου, Πυλαία – 2310984010, γραμματεία).
Επισκέψεις κατ’ οίκον.
Εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών.