ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - ΞΙΜΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ DR - Πανόραμα
Ιατροί - Πανόραμα Πανόραμα - Ελλάδα

Διεύθυνση: Αναλήψεως 3, Πανόραμα, 55236, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310344968

Γεωγραφικό πλάτος: 40.590724945068359000

Γεωγραφικό μήκος: 23.032550811767578000

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - ΞΙΜΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ DR - Πανόραμα

Περιγραφή - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ - ΞΙΜΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ DR - Πανόραμα Ιατροί - Πανόραμα Πανόραμα - Ελλάδα

Ο χειρουργός οδοντίατρος, υπεύθυνος του οδοντιατρικού κέντρου Πανοράματος Dr Ευάγγελος Ξιμίνης, αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο Τμήμα της Οδοντικής Τεχνολογίας (Οδοντοτεχνικής) του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, εισήχθη και αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, το 1993. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Τμήμα της Προληπτικής Οδοντιατρικής & Περιοδοντολογίας και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στον Τομέα της Προσθετικής στο εργαστήριο της Ακίνητης Προσθετικής & Προσθετικής Εμφυτευματολογίας.
Στο χρονικό διάστημα 1983-1993 εργάστηκε σε Οδοντοτεχνικά εργαστήρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, ενώ από το 1993 μέχρι σήμερα, παρέχει στο ιδιωτικό του ιατρείο εξειδικευμένες και εξατομικευμένες οδοντιατρικές εργασίες σε προσθετικά, θεραπευτικά και αισθητικά οδοντικά προβλήματα.
Από το ακαδημαϊκό έτος 2001 έως σήμερα παρέχει εκπαιδευτικό έργο από θέση Ε.ΔΙ.Π. στις κλινικές και στα εργαστήρια, τόσο των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών τμημάτων του Τομέα της Προσθετικής, της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Συμμετείχε σ’ ένα σύνολο ερευνών - εργασιών που ανακοινώθηκαν σε Ελληνικά & Διεθνή Συνέδρια, όπου κάποιες από αυτές βραβεύτηκαν. Η διπλή επαγγελματική του δραστηριότητα (οδοντίατρος & οδοντοτεχνίτης) του έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχει με ομιλίες του, σε επιμορφωτικές ημερίδες και επιστημονικές συναντήσεις, πάνω στην προσθετική αποκατάσταση των δοντιών. Είναι μέλος σε μια σειρά επιστημονικών εταιρειών.