ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Καλαμαριά
Ιατροί - Καλαμαριά Καλαμαριά - Ελλάδα

Διεύθυνση: Καπετανίδου 9, Καλαμαριά, 55131, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2314008998

Γεωγραφικό πλάτος: 40.589855194091797000

Γεωγραφικό μήκος: 22.946905136108398000

ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Καλαμαριά

Περιγραφή - ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Καλαμαριά Ιατροί - Καλαμαριά Καλαμαριά - Ελλάδα

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΖΙΩΤΗΣ είναι στρατιωτικός κτηνίατρος απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και διατηρεί κτηνιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Μετεκπαιδεύτηκε στην Παθολογία και Χειρουργική Ζώων Συντροφιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην Απεικονιστική Διαγνωστική Ζώων Συντροφιάς με έμφαση στην Υπερηχοτομογραφία κοιλίας και καρδιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με εικοσαετή εμπειρία στην παθολογία, χειρουργική και συμπεριφορά των μικρών μας φίλων και με συνεχή μετεκπαίδευση στις σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, δημιουργήσαμε ένα χώρο αφοσιωμένο στην υγεία και ευζωία των αγαπημένων μελών της οικογένειάς μας. Με γνώμονα την υγεία και με απόλυτη συνεργασία, πλήρη ενημέρωση και αμέριστο ενδιαφέρον, θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν το ζώο σας μέχρι και την τελική ίαση, ενώ θα επιλυθούν οι απορίες σας για ό,τι σας απασχολεί.
Στο ιατρείο, εκτός από το παθολογικό και χειρουργικό τμήμα, πραγματοποιούμε υπερήχους κοιλίας και καρδιάς, ενώ κάνουμε αιματολογικές, βιοχημικές, παρασιτολογικές εξετάσεις και έχουμε και οδοντιατρικό τμήμα. Και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για επισκέψεις κατ΄οίκον (μετά από συνεννόηση).