ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Καλαμαριά
Αισθητική - Ομορφιά - Καλαμαριά Καλαμαριά - Ελλάδα

Διεύθυνση: Κομνηνών 75, Καλαμαριά, 55132, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310029176

Γεωγραφικό πλάτος: 40.581100463867188000

Γεωγραφικό μήκος: 22.951625823974609000

ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Καλαμαριά

Περιγραφή - ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Καλαμαριά Αισθητική - Ομορφιά - Καλαμαριά Καλαμαριά - Ελλάδα

Με τα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής επιτυγχάνουμε τις καλύτερες επιλογές τροφών, έτσι ώστε να είμαστε διαρκώς χορτάτοι, να υπάρχει ποικιλία τροφών, να μην χρειάζεται να μαγειρεύουμε χωριστά από την υπόλοιπη οικογένεια και παράλληλα να επιτυγχάνουμε το στόχο βάρους που έχουμε θέσει.
Πολλές φορές για διάφορους λόγους δυσκολευόμαστε να χάσουμε βάρος παρόλο που μπορεί να καταβάλλουμε φιλότιμες προσπάθειες. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός χαμηλού μεταβολισμού.
Τώρα πια με τον κατάλληλο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε με μεγάλη ακρίβεια να μετρήσουμε το μεταβολισμό μας. Με αυτή την εξέταση που γίνεται στην αρχή του προγράμματος απώλειας βάρους διαπιστώνουμε με ακρίβεια τον αριθμό των θερμίδων που μπορούμε να «κάψουμε» κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και την ευκολία με την οποία μπορούμε να χάσουμε το επιπλέον βάρος.
Ο τελικός στόχος των διατροφικών προγραμμάτων είναι η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς, δηλαδή η υιοθέτηση των νέων κανόνων διατροφής στη καθημερινότητα ώστε να διατηρήσουμε τα κιλά και τη καλή υγεία.