ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΙΣ - Θεσσαλονίκη
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: Καραμανλή Κωνσταντίνου 84, Θεσσαλονίκη, 54644, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310850058

Γεωγραφικό πλάτος: 40.609054565429688000

Γεωγραφικό μήκος: 22.963497161865234000

ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΙΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΙΣ - Θεσσαλονίκη Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Το κέντρο φυσικοθεραπείας ¨ΦυσιόΓνωσις¨ δημιουργήθηκε από τους Δομουτσόγλου Α. και Καχριμανίδη Χ. μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης. Στο κέντρο εφαρμόζονται θεραπευτικές τεχνικές και φυσικά μέσα, επιστημονικώς αποδεδειγμένα. Στόχος είναι η πρόληψη, διευκόλυνση και αποκατάσταση, τόσο των μυοσκελετικών, όσο και των νευρολογικών διαταραχών, καθώς επίσης και η βελτίωση της καθημερηνότητας του ατόμου. Το κέντρο φυσικοθεραπείας απαρτίζεται από εργονομικά σχεδιασμένους και μοντέρνους χώρους. Αποτελείται από τρείς ατομικές αίθουσες, και από ένα πλήρες, άρτια εξοπλισμένο σύγχρονο γυμναστήριο, όπου το άτομο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει, υπό τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή, ή ακόμη και σε συνεργασία με τον εκάστοτε θεράποντα ιατρό του, έτσι ώστε να συμβάλει στην πλήρη αποκατάσταση.
Ο υπερσύγχρονος χώρος του θεραπευτηρίου μας έχει ως σκοπό όχι μόνο τη συντομότερη επανένταξη του ασθενή στις καθημερινές του δραστηριότητες μέσω των εξελιγμένων μηχανημάτων που διαθέτει, αλλά και τη βελτίωση της ψυχολογίας του. Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας δημιουργεί και προσαρμόζει εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.