ΚΑΡΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ AFRCS , MD, PHD, MPHIL - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 76, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη, 54248, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310351500

Γεωγραφικό πλάτος: 40.601608276367188000

Γεωγραφικό μήκος: 22.962419509887695000

ΚΑΡΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ AFRCS , MD,  PHD, MPHIL - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΚΑΡΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ AFRCS , MD, PHD, MPHIL - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Κατά την 15ετή ειδίκευση και μετεκπαίδευσή του στη Μ. Βρετανία και στις ΗΠΑ, ο Δρ. Κάρκος απέκτησε πλούσια χειρουργική εμπειρία στην Παιδιατρική ΩΡΛ, στην Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός και Παραρρινίων (για χρόνια ιγμορίτιδα, πολύποδες μύτης και όγκους), στη Ρινοπλαστική (ανοιχτή και κλειστή μέθοδος) και στη Χειρουργική Μέσου ωτός.
Η μεγάλη του εξειδίκευση είναι στη Φωνιατρική, Λέιζερ για όγκους λάρυγγα (χωρίς μόνιμη τραχειοστομία) και Χειρουργική στις Φωνητικές Χορδές. Είναι από τους πρωτοπόρους χειρουργούς στην αποκατάσταση παράλυσης των φωνητικών χορδών (π.χ. μόνιμη βραχνάδα μετά από θυρεοειδεκτομή ή άλλες επεμβάσεις) με αυτόλογα ενέσιμα υλικά. Κατά την παραμονή του στην Καλιφόρνια, είχε την ευκαιρία να εργαστεί δίπλα σε διάσημους Λαρυγγολόγους και να κουράρει αρκετούς τραγουδιστές και ηθοποιούς.
Ο Δρ Κάρκος είναι Χειρουργός - Ογκολόγος Τραχήλου και Θυρεοειδούς, ενώ έχει και ειδικό ενδιαφέρον στη Χειρουργική Ροχαλητού και Άπνοιας σε ενήλικες και παιδιά. Ο ιατρός είναι εξειδικευμένος στον έλεγχο κατάποσης και ένας απο τους λίγους ΩΡΛ που είναι ειδήμων στην τεχνική της Διαρρινικής Οισοφασκόπησης και στη χρήση λέιζερ στο λάρυγγα με τον ασθενή ξύπνιο.