ΜΑΝΔΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: Αγ. Μαρίνης 2 \u0026 Γρ. Λαμπράκη 81, Θεσσαλονίκη - Άνω Τούμπα, 54351, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310909091

Γεωγραφικό πλάτος: 40.616210937500000000

Γεωγραφικό μήκος: 22.973350524902344000

ΜΑΝΔΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΑΝΔΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Ο ιατρός Μανδάνας Στυλιανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Αποφοίτησε από τη ΣΣΑΣ και την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 2005. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο», ενώ παράλληλα ασκήθηκε και στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας- Αναπαραγωγής της Α΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΑΠΘ.
Με το τέλος της ειδικότητας, μετατέθηκε στη Μυτιλήνη, όπου διετέλεσε Διευθυντής της αντίστοιχης υγειονομικής στρατιωτικής μονάδας, ενώ παράλληλα εργάστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και λειτούργησε μόνος του το Ενδοκρινολογικό Εξωτερικό Ιατρείο του Νοσοκομείου. Από τον Αύγουστο 2017, εργάζεται ως επιμελητής του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του 424 ΓΣΝΕ. Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, έχει μετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων ως ομιλητής καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.
Στο ιατρείο, παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ενδοκρινικών διαταραχών, όπως οι κακοήθειες ενδοκρινών αδένων, καλοήθεις παθήσεις θυρεοειδούς αδένα, σακχαρώδης διαβήτης, οστεοπόρωση, διαταραχές ασβεστίου και βιταμίνης D, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, υπερτρίχωση, παθήσεις επινεφριδίων, διαταραχές υπόφυσης, διαταραχές λιπιδίων, διαταραχές φύλου, ενδοκρινικά νοσήματα κύησης. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για διενέργεια παρακέντησης όζων θυρεοειδούς με λεπτή βελόνη.