ΜΠΑΣΚΙΝΗΣ ΑΘ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: Τσιμισκή 126, Θεσσαλονίκη, 54621, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310242658

Γεωγραφικό πλάτος: 40.628444671630859000

Γεωγραφικό μήκος: 22.949817657470703000

ΜΠΑΣΚΙΝΗΣ ΑΘ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΠΑΣΚΙΝΗΣ ΑΘ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Την τελευταία 15ετία οι επιστημονικές εξελίξεις στη Νευροχειρουργική ήταν καταιγιστικές, επ΄ ωφελεία του ασθενούς. Με την ανάπτυξη της Μικροχειρουργικής είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς παθήσεις οι οποίες στο παρελθόν θεωρούνταν ενεγχείρητες. Επίσης, να θεραπεύσουμε με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και άριστα αποτελέσματα, προβλήματα, χωρίς ο ασθενής να υποβάλλεται σε μακροχρόνια μετεγχειρητική αποθεραπεία.
Με εμπειρία σχεδόν 7.000 νευροχειρουργικών πράξεων, με τον εξοπλισμό που μου προσφέρει η συνεργασία μου με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και με τη συνεχή νευροχειρουργική εξειδίκευση πάνω στις νέες τεχνικές, μπορώ υπεύθυνα να αναλάβω ασθενείς από 12 ετών και άνω. Αντιμετωπίζω καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του εγκεφάλου, της βάσης κρανίου, της Σπονδυλικής Στήλης, του Νωτιαίου Μυελού και των περιφερικών νεύρων και όταν αυτό απαιτείται, συνεργάζομαι για το βέλτιστο αποτέλεσμα, με εξέχοντες ιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Χειρουργική ασκώ μόνο όταν αυτή είναι αναγκαία και έχουν εξαντληθεί τα όρια των συντηρητικών θεραπειών, στις οποίες και εξαιτίας της μακράς μου επιστημονικής θητείας στη Γερμανία, προσδίδω ιδιαίτερη βαρύτητα.
Είμαι στη διάθεση του κάθε ασθενούς να συζητήσω κατ ΄ιδίαν μαζί του για τις προσωπικές του ανάγκες και τις ενδεικνυόμενες θεραπευτικές επιλογές.