ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Dr M.D. - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 6, Δωρεάν στάθμευση στο Central Parking της ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη, 54621, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310242802

Γεωγραφικό πλάτος: 40.627166748046875000

Γεωγραφικό μήκος: 22.949872970581055000

ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Dr M.D. - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Dr M.D. - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Ο Νευρολόγος ΤΣΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Dr, MD με μετεκπαίδευση στο πανεπιστήμιο του Harvard στη Βοστώνη των Η.Π.Α., διατηρεί ένα πολυδύναμο ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης, όπου εξετάζονται όλες οι νευρολογικές παθήσεις και όλο το φάσμα της επιληψίας, έπειτα από τη θητεία του στη θέση του Διευθυντή Νευρολογίας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Το ιατρείο υποστηρίζεται από τη λειτουργία εργαστηρίου ψηφιακής ηλεκτροεγκεφαλογραφίας και τμήματος εγχύσεων αλλαντικής τοξίνης με καθοδήγηση ηλεκτρομυογράφου.
Στο ιατρείο σήμερα εξετάζονται όλα τα νευρολογικά νοσήματα και παθήσεις, ενώ διατηρεί συνεχή συνεργασία με ψυχίατρο και νευροχειρουργό, για συμβουλές και εκτιμήσεις στα νευρολογικά νοσήματα και στην επιληψία.
Ο γιατρός έχει εμπειρία 20 και πλέον ετών θητείας στο ΑΧΕΠΑ, όπου εργάσθηκε στη νευρολογική κλινική ως επικεφαλής του τμήματος επιληψίας-επιληπτικών κρίσεων, του Video-Ηλεκτροεγκεφαλογράφου, του εργαστηρίου Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας και Προκλητών Δυναμικών και του τμήματος δυστονίας για την αντιμετώπιση ασθενειών με εγχύσεις Botox-Dysport.
Μετεκπαιδεύθηκε πρώτα στο πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Νευρολογίας στο Λονδίνο και ύστερα στη Βοστώνη, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Harvard (M.G.H.) στη νευρολογία, επιληψία και κλινική νευροφυσιολογία.
Η εμπειρία και μετεκπαίδευσή του είναι ασφαλείς προϋποθέσεις για τη σωστή αντιμετώπιση και θεραπεία των νευρολογικών παθήσεων που σας απασχολούν.
Τα ραντεβού κλείνονται στη γραμματεία του ιατρείου.
Δωρεάν στάθμευση στο Central Parking ΧΑΝΘ, δίπλα στο ιατρείο