ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ε. - Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Οικοδομικά Υλικά - Εργοληψίες - Νεάπολη Θεσσαλονίκης Νεάπολη Θεσσαλονίκης - Ελλάδα

Διεύθυνση: Παπανδρέου Ανδρέα 106, Νεάπολη Θεσσαλονίκης, 56728, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310672720

Γεωγραφικό πλάτος: 40.651058197021484000

Γεωγραφικό μήκος: 22.945533752441406000

ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ε. - Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Περιγραφή - ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Ε. - Νεάπολη Θεσσαλονίκης Οικοδομικά Υλικά - Εργοληψίες - Νεάπολη Θεσσαλονίκης Νεάπολη Θεσσαλονίκης - Ελλάδα

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2006 από τους Παύλο Πουλιόπουλο και Γιώργο Μουτεβελή, Διπλωμ. Πολιτικούς Μηχανικούς Α.Π.Θ., είναι μελετητική - κατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαίνιση κτηρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων, βιοτεχνικών χώρων και εμπορικών αποθηκών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απαρτίζεται από πλήρες δίκτυο συνεργατών Αρχιτεκτόνων, Τοπογράφων και Μηχανολόγων Μηχανικών προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ήδη από το στάδιο της έρευνας, της προμελέτης όσο και της έκδοσης αδειών καθώς και της κατασκευής. Η διαρκής έρευνα αγοράς και η παρουσία μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας μας έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή ενημέρωση και εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων κατασκευής, από εξειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικό προσωπικό.
Διαθέτει πλούσια εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή σε έργα μικρής κλίμακας (μεμονωμένες κατοικίες, μικρές βιοτεχνίες, μικρές επιχειρήσεις, επισκευές - ανακαινίσεις διαμερισμάτων) είτε μεγάλης κλίμακας (ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεταλλικές αποθήκες, διαμορφώσεις - αντιστηρίξεις) στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας αλλά και σε τρόπους δόμησης πέραν του συμβατικού όπως μεταλλικά κτίρια, σύμμικτες κατασκευές, λιθόκτιστα, φέρουσες τοιχοποιίες κι έτσι μπορεί να προσαρμόσει την επιστημονική και τεχνική της γνώση σε κάθε έργο ανεξαρτήτου κλίμακας αν κατά την προμελέτη και την οικονομοτεχνική ανάλυση κριθεί σκόπιμο.