ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Αμπελόκηποι
Οικιακές Εγκαταστάσεις - Αμπελόκηποι Αμπελόκηποι - Ελλάδα

Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 52, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 6980277027

Γεωγραφικό πλάτος: 40.655193328857422000

Γεωγραφικό μήκος: 22.927190780639648000

ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Αμπελόκηποι

Περιγραφή - ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - Αμπελόκηποι Οικιακές Εγκαταστάσεις - Αμπελόκηποι Αμπελόκηποι - Ελλάδα

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας τα τελευταία είκοσι χρόνια με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα. Απόδειξη της αξιοπιστίας της και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμάς οι μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ενέργειας.
Σήμερα ο στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και την προσαρμογή τους στις απαιτήσεις των πελατών μας. Γι' αυτό και καθημερινά προσπαθούμε να προσφέρουμε μια σειρά από λύσεις για κάθε περίπτωση έτσι ώστε οι πελάτες μας να είναι πλήρως ικανοποιημένοι και πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.
Προσφέρουμε:
Δωρεάν επίσκεψη τεχνικού μας για διάγνωση βλάβης και εκτίμηση Κόστους. Δωρεάν μελέτη - προσφορά εγκαταστάσεων και ανακαινίσεων. Δωρεάν διεκπεραίωση αίτησης για τοποθέτηση μετρητή φυσικού αερίου, επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις.
Διαθέτουμε:
Έμπειρους τεχνικούς με μακροχρόνια εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση. Ευέλικτα μεταφορικά μέσα για άμεση εξυπηρέτηση. Υλικά που καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, από επώνυμες εταιρείες του χώρου.