ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ - Καλαμαριά
Ιατροί - Καλαμαριά Καλαμαριά - Ελλάδα

Διεύθυνση: Ιμέρας 4, Καλαμαριά, 55132, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310446088

Γεωγραφικό πλάτος: 40.581413269042969000

Γεωγραφικό μήκος: 22.951627731323242000

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ - Καλαμαριά

Περιγραφή - ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ - Καλαμαριά Ιατροί - Καλαμαριά Καλαμαριά - Ελλάδα

Η ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Απέκτησε την ειδικότητα της Νεφρολογίας μετά από εκπαίδευση στη Νεφρολογική κλινική και στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Γ.Ν.Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.
Ασχολείται με τη διάγνωση και αντιμετώπιση των νεφρολογικών παθήσεων, την παρακολούθηση της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και την πλήρη προετοιμασία των ασθενών για την ένταξη σε θεραπεία με αιμοκάθαρση, σε συνεργασία με υψηλής ποιότητας μονάδες τεχνητού νεφρού της Θεσσαλονίκης.
Εξειδικεύθηκε στην αρτηριακή υπέρταση παρακολουθώντας τις εργασίες του «Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας για την Υπέρταση-European Excellence Centre»,το οποίο είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης στη Γ΄ Παθολογική Κλινική ΑΠΘ, ως επιστημονικός συνεργάτης και εκπαιδεύτηκε στη διάγνωση και αντιμετώπιση περιπτώσεων πρωτοπαθούς, δευτεροπαθούς και ανθεκτικής υπέρτασης.
Έχει παρακολουθήσει το American Society of Nephrology 14th Annual Board Review Course & Update στο San Francisco, California, με επιτυχή συμμετοχή στο Final Examination. Επίσης παρακολούθησε τις εκπαιδευτικές εργασίες του Ultrasound Masterclass στη Βιέννη. Έχει διδάξει τα μαθήματα της παθολογίας, ανατομίας και φυσιολογίας σε ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.
Η ιατρός μιλάει και κατέχει άδεια διδασκαλίας για δύο ξένες γλώσσες, την αγγλική και τη γαλλική.