ΜΑΚΕΔΟΥ ΧΙΤΟΓΛΟΥ ΑΡΕΤΗ - Θεσσαλονίκη
Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 7, όπισθεν Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη, 54622, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2310238490

Γεωγραφικό πλάτος: 40.632896423339844000

Γεωγραφικό μήκος: 22.948255538940430000

ΜΑΚΕΔΟΥ ΧΙΤΟΓΛΟΥ ΑΡΕΤΗ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΑΚΕΔΟΥ ΧΙΤΟΓΛΟΥ ΑΡΕΤΗ - Θεσσαλονίκη Ιατροί - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 7, πίσω από τον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας.
Οι υπηρεσίες στον τομέα της διάγνωσης και πρόληψης στηρίζονται στην μακροχρόνια νοσοκομειακή εμπειρία και την έναρξη λειτουργίας του εργαστηρίου από το 1977. Χρησιμοποιείται άριστος εξοπλισμός με αντιδραστήρια ποιότητος και με προσέγγιση στο ατομικό και οικογενειακό ιστορικό του εξεταζόμενου. Η ποιότητα των εξετάσεων, η εχεμύθεια και η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων αποτελεί την ταυτότητα του εργαστηρίου μου. Οι αιμοληψίες γίνονται από εμένα προσωπικά, καθώς και η παράδοση των αποτελεσμάτων, με την ανάλογη επεξήγηση. Υπηρετώντας στο Πανεπιστήμιο ως υπεύθυνη του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής στο ΑΧΕΠΑ, έχω την εμπειρία της αιμοληψίας σε νεογέννητα, βρέφη και παιδιά.
Το ερευνητικό μου πεδίο στο Πανεπιστήμιο, εστιάστηκε στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων από την παιδική ηλικία.
Η διερεύνηση των λιπιδίων-λιποπρωτεΪνών και των παραγόντων κινδύνου, που ευθύνονται για τη βλάβη των αγγείων και οδηγούν σε έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την ενήλικη ζωή, αποτελεί εξειδίκευση μου, και εφαρμόζεται σε παιδιά και ενηλίκους.
Ιδιαίτερα στα παιδιά με ιστορικό καρδιαγγειακού νοσήματος στην οικογένεια (γονείς-παππούδες)