ΜΠΟΓΙΑΤΙΝΗΣ Π. – ΛΑΠΠΑ Χ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη
Υπηρεσίες Νομικές - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 21, Θεσσαλονίκη, 54625, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2313056458

Γεωγραφικό πλάτος: 40.633922576904297000

Γεωγραφικό μήκος: 22.937097549438477000

ΜΠΟΓΙΑΤΙΝΗΣ Π. – ΛΑΠΠΑ Χ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΜΠΟΓΙΑΤΙΝΗΣ Π. – ΛΑΠΠΑ Χ. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη Υπηρεσίες Νομικές - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Το Δικηγορικό Γραφείο ΜΠΟΓΙΑΤΙΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ – ΛΑΠΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και Συνεργάτες, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών δικηγόρων, οι οποίοι αναλαμβάνουν υποθέσεις σε όλη την επικράτεια.
Το γραφείο ειδικεύεται στην παροχή νομικών συμβουλών επί συνταξιοδοτικών θεμάτων - γήρατος, αναπηρίας, θανάτου (κάθε είδους)- στην κατάθεση αιτήσεων, στην υποβολή ενστάσεων -προσφυγών, στην καταμέτρηση ασφαλιστικού χρόνου (ενσήμων) και στην παρακολούθηση πορείας συνταξιοδοτικού φακέλου όλων των ασφαλιστικών ταμείων του ΕΦΚΑ έως και την έκδοση συνταξιοδοτικής απόφασης. Αναλαμβάνει επίσης τη διεκπεραίωση Διοικητικών προσφυγών, υποθέσεων εμπορικού, αστικού και φορολογικού δικαίου όπως και τη νομική συμβουλευτική σύγχρονων επιχειρήσεων. Το γραφείο συνεργάζεται ήδη ως Νομικοί Σύμβουλοι με Ανώνυμες Εταιρείες αλλά και με μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και διαχειρίζεται όλα τα επιμέρους ζητήματα που τις αφορούν, ενώ είναι και Νομικοί Σύμβουλοι στο Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Θ. Άγιος Δημήτριος καθώς και στον Σύλλογο Παραπληγικών Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, παρέχει Νομικές υπηρεσίες σε διαζύγια, σε διαφορές επιμέλειας τέκνων, διατροφής και γενικότερα σε όλα τα οικογενειακά θέματα που προκύπτουν από το γάμο.